Wednesday, September 8, 2010

macam tak kena je..

i nak ngumpat nih...

kalo uols x nak kurang pahala pose,i nasihatkan uols jgn baca entri nih sbb i x nak tanggung dosa uols..hehe..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


kisahnya...
.
.
.
.
.
.
.
.
ada sorang pompuan nih..gaya punya la ranggi..i bumped into her masa kami sama2 nk masuk dlm mcD.muka punya la berlagak!..kebetulan,dia beratur depan i...




masa tgh dok queue tu,i pun scan la dia atas ke bawah*wink


skali bila tgk tang kasut.........
.
.
.
.
.
.
.
.

uish..alahai..


nak gelak pun ada;)


mmg out terus doe!


ada ke pakai kasut cenggini....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




...once i terpandang je kasut dia,i terus keluarkan my hp & snap gambar dia...


...sori ek,gambar x berapa clear sbb tgkp curik2;)



haha..sungguh kurang asam saya ini*wink

1 comment:

shahrul said...

aku x pham... kasut apa?