Tuesday, November 27, 2012

Turn adik pulak sakit...

Cik Aya demam blk.jangkit dr Cik Amalin.kakak ari tu on da day nk blk dr jakarta dia dh start demam.melepek je sepanjang perjalanan.kira demam kali nih yg paling teruk.siap muntah bagai.seb baek dlm flight tak muntah...tp temperature mmg tinggi..badan sangat2 panas.Aya nih masa ai nak blk dr meeting smlm dia call bgtau dia rasa nak demam.ai sampai je rumah,tengok dia dh berselubung dalam selimut..budak nih kalo demam memang siap pakej dgn batuk sekali.dah tu kalo ubat klinik biasa memang tak jalan punya.nak kena jugak jumpa paed favourite dia-Dr.Fabian...makan ubat doc nih kasik,insyaAllah lega.

Ni mujur la ai tengah cuti.tak yah kelam-kabut nak rush ke taiping.pas dah jumpa doc,boleh singgah jalan2 di tesco;)

Ok.sekian laporan utk hari ni.

Chow!

1 comment:

Kuazue Mohd said...

eileen.. cer cuba ko cari minyak habatus sawda... in shaa allah.. berkesan utk kanak2 kat umah nie bila demam.. batuk ..or selsema...